Acest steak este celebru in toata lumea pentru fragezimea si suculenta sa, precum si datorita aromei spectaculoase. Nu sunt doar vorbe goale menite sa iti lase gura apa, iti explicam tehnic de ce - cut-ul se obtine din zona lombara a vitei si imbina doua parti de carne, filet mignon si vrabioara, separate de un os in forma de T.
Wine Pairing: Feteasca Neagra, Merlot, Cabernet Franc
RECOMANDARI PENTRU SERVIRE T-bone
Noi iti propunem sa o tii cam doua ore la temperatura camerei, apoi sa o asezonezi simplu cu sare si piper si sa o pui pe gratar 2 minute pe fiecare parte (avand grija ca prima data sa frigi partea cu grasime, crestata in prealabil). Imediat dupa aceea, imbrac-o intr-un amestec de usturoi, unt si rozmarin proaspat si las-o in cuptor la o temperatura mica pana cand se caramelizeaza. Este o carne satioasa, bogata in proteine si nutrienti si se va bucura de prezenta unor sosuri dichisite si a unui vin rosu sec sau demi-sec.
Produse similare
Muschi Paraguay
249.00 lei
Steak Kebab
189.00 lei
Ceafa Argentina Grainfeed
90.00 lei
Ceafa de Vita S.U.A
150.00 lei
Antricot S.U.A
567.00 lei
Antricot Wagyu Japonia
1,230.00 lei
Antricot cu os Dry Aged
249.00 lei
Frigarui Vita Maturata
210.00 lei
Livrare Gourmet
Transam
Facem cut-ul fresh pentru comanda ta chiar inainte sa vina curierul.
IMPACHETAM CU GRIJA
Ambalam in vid produsul tau si il asezam apoi in cutia speciala Marmorat.
Livram proaspat
Asiguram o temperatura controlata pentru coletul tau pe tot parcursul livrarii.